Service verkeersregelaars

Deze verkeersregelaars zijn allen volgens door de overheid
gestelde normen gecertificeerd.

 De verkeersregelaars van O.beveiliging & service verkeersregelaars hebben een opleiding gevolgd om als bevoegd verkeersregelaar te kunnen optreden. Deze verkeersregelaars zijn allen volgens door de overheid gestelde normen gecertificeerd. Hierbij staat de veiligheid van de verkeersregelaars tijdens het werk centraal. O.beveiliging & service verkeersregelaars biedt verschillende soorten verkeersregelaars , Evenemtenverkeersregelaars, Bouwverkeersregelaars, Parkeer regelaars, verkeersregelaars, Transportregelaars. Alle wensen worden met uw tijdens een gesprek zorgvuldig uitgevoerd en overlegd met de locale politie en handhaving uit de gemeente plaats.

Werkzaamheden Service verkeersregelaars:

  • Wet-en regelgeving
  • Geven van begrijpelijke opdrachten aan verkeersdeelnemers
  • De veiligheid van voetgangers,fietser,motor,auto en transport te garanderen.

Kenmerken O.Beveiliging & service verkeersregelaars:

  • Zijn ervaren en gekwalificeerd (verkeersregelaars en BHV diploma)
  • Spreken zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • Zijn zowel verbaal als fysiek sterk en hebben de juiste verzorgde en nette uitstraling
  • Veiligheid en veiligheidskleding
  • Aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan

Waarom u kiest voor O.Beveiliging & service verkeersregelaars

Verkeersregelaars zijn bevoegd om in het kader van hun werkzaamheden alle aanwijzingen te geven die nodig zijn voor een goede verkeersregeling.
Voor aanstelling tot verkeersregelaar komen slechts in aanmerking personen die de leeftijd van 18 jaren hebben bereikt. De aanstelling wordt vastgelegd in een aanstellingsbesluit (eventueel voorzien van een beperking) via de politie. Verkeersregelaars ontvangen, voorzover zij niet per evenement worden aangesteld, een verkeersregelaarspas via de gemeente. Deze “verkeersregelaarspas” dient de regelaar bij de uitvoering van zijn werkzaamheden bij zich te dragen.
Bij de uitoefening van hun taak dienen verkeersregelaars te zijn uitgerust met de wettelijk voorgeschreven kleding. O.beveiliging & service verkeersregelaars doet aan alle criteria wat er beschreven staat. Aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan

 

Overige Diensten
Website ontwikkeld door Studio Dircken